Bursa futbolunun fikir, düşünce, yorum ve arşiv sitesi...
Bursaspor TFF 2. Lig Taraftar Köşesi Kale Arkası Yazarlar Röportajlar Grup Çeynç İletişim  
.




Mustafa Özkeskin

» Yazara E-posta
» Yazıcı formatı
» Arkadaşına Gönder

Yönetime 8 yeni isim

İBRAHİM YAZICI 2007'den beri başkan.. 5 yıllık bu süreçte sportif ve idari bazdaki icraatlarını tartıya koysak, başarı kefesinin ağır basacağı çok net.. Şüphesiz başarısız olduğu, belki de elini değdirme fırsatı bulamadığı çözüm bekleyen konularda var ama Bursaspor'un biri şampiyonluktan art arda 3 yıl Avrupa'ya açılması bile onun eksilerine sansür yapıştırmaya yeter de artar bile..
Yazıcı önceki gün son bir kez daha göreve talip olduğunu, 3 yılın bitiminde ise Bursaspor'daki misyonunun sona ereceğini açıkladı. Şu bir gerçek ki; kulüp tarihinin 'En başarılı başkanı' unvanına kimsenin itiraz edemeyeceği İbrahim Yazıcı'yı seven kadar sevmeyen de var Bursaspor camiasında!
Kolej yıllarında aynı sıraları paylaştığımız başkanın ketum yapısı, karşısındakini şüphe ile süzen donuk bakışları, duygularını dışa vurmayışı ve de en önemlisi 'ben ne dersem o' ilkesiyle paylaşım noksanlığı Yazıcı'ya karşı oluşan gizli muhalefetin nedenleri..
Ama bunlar hiç önemli değil, çünkü başkan bu seçime tek tabanca ve daha önce hiç olmadığı kadar eli çok güçlü giriyor. Geçen 3 dönemde kongre kaybetme endişesi nedeniyle 'eş-dost' ya da 'ağabey-amca' tavsiyeleriyle oluşturduğu yönetim sıkıntısı yok artık. 'Ben de bu kadar oy var' deyip pazarlığa oturduğu grupçular yanına bile yaklaşamaz bu seçimde.
Söylemek istediğimiz o ki; İbrahim Yazıcı'nın yeni ekibi, eskisi gibi ilk yönetim toplantısında tanıştığı isimlerden oluşmayacak. Yani, yeni dava arkadaşlarını sadece o seçecek..
Yeni yönetim için çok geniş bir portföye sahip başkan.. Birlikte çalışacağı isimlerde 'kayıtsız-şartsız başkana sadakat' ile 'maddi taahhütünü zamanında yere getirme' kriteri aradığı kesin.
Kulislerden derlediğimiz duyumlara göre mevcut yönetimden 8 isimle yollar ayrılacak. Erkan Kamat, İlhan Uslu, Selçuk Eren başkanın bankoları. Genel Sekreter Recep Bölükbaşı'nın 'Asbaşkan'lığı talep etmesi sorun gibi görülüyor.
Geçmiş de çeşitli yönetimlerde görev yapmış Hasan Gülayan ile müteahhit Nazım Kapıcıoğlu iki potansiyel aday. Yine eski yöneticilerden Timur Noyan ile Gökçin Aras'ın listede olması kuvvetle muhtemel. Yönetimine turizm sektöründen bir kişi almayı planlayan Yazıcı için isimlerin başında Hasan Erdem geliyor.

24.05.2012 10:55:26, Mustafa Özkeskin

Bu yazı 3865 kez okunmuştur.

Sitedeki yazılardan yazarların kendisi sorumludur; site yönetimi yazılardan sorumlu tutulamaz.


Yazar arşivi
 
.
 Süper Lig Puan Durumu        
  Takım O G B M P
1 ŞANLIURFASPOR 10 5 5 0 20
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 5 4 1 19
3 ÇORUM FK 9 5 1 3 16
4 ANKARASPOR 10 4 4 2 16
5 SOMASPOR 10 4 3 3 15
6 BITEXEN DÜZCESPOR 9 4 3 2 15
7 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 9 4 3 2 15
8 TARSUS İDMAN YURDU 10 3 6 1 15

Tam  Liste »

.
Sponsorlar


    Bursaspor için internet üzerinde hazırlanmış ilk internet sitesi "Bursaspor. net" Grup ÇEYNÇ Tarafından Hazırlanmaktadır...
Sitenin alt yapısı ve yazılımı Profornet tarafından sağlanmaktadır.

[Bursaspor.Net, Bursaspor Futbol Kulübünün Resmi Sitesi Değildir]
[© 2005-2019 Bursaspor.Net.Tüm hakları saklıdır]