Bursa futbolunun fikir, düşünce, yorum ve arşiv sitesi...
Bursaspor TFF 2. Lig Taraftar Köşesi Kale Arkası Yazarlar Röportajlar Grup Çeynç İletişim  
.




Uğur Çelikkol

» Yazara E-posta
» Yazıcı formatı
» Arkadaşına Gönder

Grup Çeynç 20.Yılı geride bıraktı

Bursa'ya ve Bursaspor'a olan sevgisi daha çocukluk yıllarında pekişmiş bir grup insanın bir araya gelerek Grup Çeynç'i ve ilk Bursaspor web sitesi www.bursaspor.net sitesini kurmasının üzerinden 20 yıl geçti. Dile kolay tam 20 yıl...Toplumumuzda hiç olmayan sabır, vefa ve istikrar 'ın simgesi oldu bu grup. 2011 yılına girerken gurur doluyuz ve Türkiye'de devrim niteliğinde bir şampiyonluğu yaşamanın onurunu da taşıyoruz.

Grup Çeynç Bursaspor'u ve Bursa şehrini seven, onlara gönül vermiş bir grup insanın bir araya gelerek Bursaspor adına yaratıcı, sıradışı organizasyonlar yapmak, taraftarlığa ve futbola farklı bakış açısı getirmek üzere kurduğu bir topluluktur. Çeynç ismi arkadaşlarımız arasında kullandığımız bir espiriden ortaya çıkmış ve zamanla Bursa'da bir sembol haline gelerek, yapılan güzel organizasyonlar neticesinde üyelerden daha ileriye gitmiştir. Gönül Bursa ile bütünleşmiş bir ismi kullanalım isterdi ama zaman içinde grup öyle popüler hale geldi ki bu ismi değiştirmeye cesaret edemedik, hala daha edemiyoruz.

Grup Çeynç oluşumu ve Bursaspor.net sitesi, iyi günde kötü günde, anlık heyecanlarla değil, bir ömür boyu gücü yettiğince Bursaspor'un yanında olarak düzeyli, kültürlü ve devamlı destek olmayı ilke edinmiştir. Bizler Bursa'da doğduk, Bursa'da yaşıyoruz ve kentimizin tüm değerlerine sahip çıktığımız gibi Bursaspor'a da sahip çıkıyoruz.

Topluluğumuz yıllardan beri Bursa'da ve Türkiye'de her zaman ilklere imza atmış, gerçekleştirdiği faaliyetlerle farkını her zaman hissettirerek, bir çok insana ve oluşuma örnek olmuş bir gruptur. Adeta bir okul gibi onlarca kişiyi yetiştiren gruptan çıkan gençler bugün Bursa'nın çeşitli sosyal ve iş alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.
Amacımız taklit etmek değil kendimiz yaratmak, fazla kişi değil, hayata farklı gözlükle bakabilen, az ama kaliteli, gönülde de beraber olan insanları bir araya getirerek eleştiride yapıcı, destekte devamlı, özünde kalbi Bursa sevgisi ile çarpan duyarlı insanlarla geleceğe ilerlemektir.

Bir istikrar abidesi olan ve internet üzerinde Bursaspor adına hazırlanmış ilk web sitesi olan Bursaspor.net sitesi sesimizi duyurabileceğimiz, kalemimizin, fikrimizin her şeyden güçlü olduğunu vurguladığımız bir alan, Bursa futbol kültürü içinse bir buluşma noktasıdır.

Görünen o ki 20.yılı geride bırakan Grup Çeynç adı ve Bursaspor.net sitesi bizlerle birlikte ve bizden sonra daha nice yıllara erişecek ve bu şehirdeki özel yerini korumaya devam edecek.

Sloganımız; Sonsuza Kadar Bursaspor & Grup Çeynç
Forever Bursaspor & Forever Group Çeynç
Buluşma noktamız: www.bursaspor.net


08.02.2011 19:12:58, Uğur Çelikkol

Bu yazı 3761 kez okunmuştur.

Sitedeki yazılardan yazarların kendisi sorumludur; site yönetimi yazılardan sorumlu tutulamaz.


Yazar arşivi
 
.
 Süper Lig Puan Durumu        
  Takım O G B M P
1 ŞANLIURFASPOR 10 5 5 0 20
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 5 4 1 19
3 ÇORUM FK 9 5 1 3 16
4 ANKARASPOR 10 4 4 2 16
5 SOMASPOR 10 4 3 3 15
6 BITEXEN DÜZCESPOR 9 4 3 2 15
7 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 9 4 3 2 15
8 TARSUS İDMAN YURDU 10 3 6 1 15

Tam  Liste »

.
Sponsorlar


    Bursaspor için internet üzerinde hazırlanmış ilk internet sitesi "Bursaspor. net" Grup ÇEYNÇ Tarafından Hazırlanmaktadır...
Sitenin alt yapısı ve yazılımı Profornet tarafından sağlanmaktadır.

[Bursaspor.Net, Bursaspor Futbol Kulübünün Resmi Sitesi Değildir]
[© 2005-2019 Bursaspor.Net.Tüm hakları saklıdır]