Bursa futbolunun fikir, düşünce, yorum ve arşiv sitesi...
Bursaspor TFF 2. Lig Taraftar Köşesi Kale Arkası Yazarlar Röportajlar Grup Çeynç İletişim  
.




Mustafa Özkeskin

» Yazara E-posta
» Yazıcı formatı
» Arkadaşına Gönder

Kendine güven Yavuz

KALECİ İvankov'un milli maçta geçirdiği sakatlık sonrası 6 haftalığına hava değişimine çıkması Bursaspor adına talihsiz bir gelişme. Uzman görüşlerine göre İvankov ilk yarıyı kapatmışa benziyor. Bursaspor'un 3 direğini haftalardır pençeleriyle adeta koruma altına alan Bulgar kalecinin yaşadığı bu olaya 'talihin böylesine' deyip geçmekten başka çare yok ama Yeşil Beyazlı takımın geleceği adına beyinlere düşen endişelerde çok.
Görünen o ki, Bursaspor kalesinde eldivenleri artık Yavuz Özkan takacak. 2006'da 3.Lig'deki Denizli Belediye'den gelen 24 yaşındaki file bekçisinin Süper Lig'de henüz forma giymişliği yok! Ancak bu çaresizlik içinde, 3 sezondur kulübede beklemekten pas tutan ellere güvenmekten başkada çare yok.

Bursaspor'un içine düştüğü bu açmaz, yedek kalecileri her zaman hazır tutmanın önemini belgeliyor. Yavuz Eraydın ve İvankov'un arkasında 3 yıldır sırasını bekleyen genç Yavuz'un müthiş fiziği, idmanlardaki çevikliği, hazırlık maçlarındaki ciddiyeti umut verici ama yeter mi? Ancak geçmişteki benzer durumlar hatırlandığında, işe iyimser yönden de bakmak mümkün. Örneğin, bir Beşiktaş maçı öncesi eli kırılan Engin İpekoğlu'nun yerine Antalya'dan apar topar getirilip Fenerbahçe kalesine geçirilen Rüştü Reçber'i ülkenin 1numarası yapan o şanssız olay değil mi? Recep, Rüştü ve Serdar'ın arkasındaki Volkan Demirel, yakaladığı şöhreti rakiplerinin inanılmaz hatalarına ve sakatlıklarına borçlu değil mi?

Futbolda belki de en bahtsız, en nankör en dayaklık (Pendik maçı Rüştü olayı) mevki kaledir! Şüphesiz Bursaspor'da şu an için yatarken, koşarken, yürürken, yüreği, arkadaşlarından farklı, bir başka atan isim Yavuz'dur. Unutmasın ki, Ertuğrul Sağlam'ın güvendiğine Bursaspor camiası da güvenir. O da kendine güvensin yeter.

16.10.2009 19:35:18, Mustafa Özkeskin

Bu yazı 2970 kez okunmuştur.

Sitedeki yazılardan yazarların kendisi sorumludur; site yönetimi yazılardan sorumlu tutulamaz.


Yazar arşivi
 
.
 Süper Lig Puan Durumu        
  Takım O G B M P
1 ŞANLIURFASPOR 10 5 5 0 20
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 5 4 1 19
3 ÇORUM FK 9 5 1 3 16
4 ANKARASPOR 10 4 4 2 16
5 SOMASPOR 10 4 3 3 15
6 BITEXEN DÜZCESPOR 9 4 3 2 15
7 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 9 4 3 2 15
8 TARSUS İDMAN YURDU 10 3 6 1 15

Tam  Liste »

.
Sponsorlar


    Bursaspor için internet üzerinde hazırlanmış ilk internet sitesi "Bursaspor. net" Grup ÇEYNÇ Tarafından Hazırlanmaktadır...
Sitenin alt yapısı ve yazılımı Profornet tarafından sağlanmaktadır.

[Bursaspor.Net, Bursaspor Futbol Kulübünün Resmi Sitesi Değildir]
[© 2005-2019 Bursaspor.Net.Tüm hakları saklıdır]