Bursa futbolunun fikir, düşünce, yorum ve arşiv sitesi...
Bursaspor TFF 2. Lig Taraftar Köşesi Kale Arkası Yazarlar Röportajlar Grup Çeynç İletişim  
.




Levent Gencelli

» Yazara E-posta
» Yazıcı formatı
» Arkadaşına Gönder

İzin
Bursa'nın görünmeyen yüzündeki değerlerin ne kadar farkındayız!..Hep vitrinde olanların peşinde çoğu kez bilinmeyenlere gidiyoruz.İçimizden çıkıp kentin değerlerini çağdaş yaklaşımlarla geleceğe taşımak için çalışanları görmezden geliyoruz.

Bursaspor sevgisinin kente sağladığı sosyal rantı sağlıklı paylaşabiliyor muyuz? Kentin tanıtımına yönlendirebiliyor muyuz?

Futbolun sosyal yapıyı etkileme yüzdesinin farkında olanlar, bilgilendirmenin bilinç potasında buluşturulmasıyla daha sağlıklı adımlar atılabileceğini savunuyorlar.Bu yaklaşımın gelecekteki başarıların mimarı olacağına inananlardanım.

Bursaspor sevgisinin kentle bütünleştirilip birlikte güzelliklere taşınmasını isteyen gençlerin olduğunu da biliyorum.Bu gruptakilerin oluşturdukları "Grup Çeynç" bunlardan biri.Geçenlerde yaz toplantıları vardı.Gidemedim.Bursa'yı ve Bursaspor'u çok farklı açılardan değerlendirme olanağı bulacaktım.

Grup Çeynç'in önderlerinden Uğur Çelikkol geçenlerde ziyaretime geldi.Yaz buluşmasının verimli geçtiğini aktardı.Uğur'a bu birlikteliğin gelecekte Bursaspor'daki gelişmeye ağırlık koyabileceğini söyledim.İnternette, www.bursaspor.net isimli sitelerinin en iyi Bursaspor sitesi olduğunu aktardım.Grubun adını Bursa ve Bursaspor'la özdeşleşebilecek Türkçe kökenli sözcükler bularak süreç içinde değiştirmelerini önerdim
.
Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiklerini bildiğim bu gençlerin Bursaspor'a özgü fikir üretimlerinin gelecekteki çağdaş rotayı belirlemede öne geçeceğine inanıyorum.Bu nedenle ilk fırsatta yeniden yapılanma çalışmalarıyla ilgili Bursaspor yönetiminden bilgi almalarını önerdim.Bursaspor'un yeniden yapılanması ve UEFA standartlarına hazırlanması sürecinde toplumsal katkının ve denetimin kaçınılmazlığını vurguladım.

Bursa ve Bursaspor geleceğini ararken sorgulamayı ve denetlemeyi asla göz ardı etmemeli.Bursa'nın içinden çıkılmaz sorunlarıyla baş başa kalmasının ve çoğu kez çaresizlik çizgisinde debelenmesinin altında da geçmişteki suskunluk ve denetimsizlik yatmıyor mu?
Grup Çeynç gibi oluşumlar kentin çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde tutan gençlerin yürekli çıkışları.Bu çalışmalar mutlaka desteklenmeli ve Bursaspor yönetiminden de ilgi görmelidir.

Çok yoğun ve yorucu bir süreci geride bıraktık.Seçim dönemiyle koşuşturma daha da artacak.Bu nedenle sizlerden izin istiyorum.Ağustos ortasında görüşmek üzere.Hoşça kalın !

18.07.2002 11:36:44, Levent Gencelli

Bu yazı 2539 kez okunmuştur.

Sitedeki yazılardan yazarların kendisi sorumludur; site yönetimi yazılardan sorumlu tutulamaz.


Yazar arşivi
 
.
 Süper Lig Puan Durumu        
  Takım O G B M P
1 ŞANLIURFASPOR 10 5 5 0 20
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 5 4 1 19
3 ÇORUM FK 9 5 1 3 16
4 ANKARASPOR 10 4 4 2 16
5 SOMASPOR 10 4 3 3 15
6 BITEXEN DÜZCESPOR 9 4 3 2 15
7 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR 9 4 3 2 15
8 TARSUS İDMAN YURDU 10 3 6 1 15

Tam  Liste »

.
Sponsorlar


    Bursaspor için internet üzerinde hazırlanmış ilk internet sitesi "Bursaspor. net" Grup ÇEYNÇ Tarafından Hazırlanmaktadır...
Sitenin alt yapısı ve yazılımı Profornet tarafından sağlanmaktadır.

[Bursaspor.Net, Bursaspor Futbol Kulübünün Resmi Sitesi Değildir]
[© 2005-2019 Bursaspor.Net.Tüm hakları saklıdır]