Mustafa Keçeli "Bursaspor büyük bir camia" |
Bursaspor'da, 4 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi sağlık kontrolleri sürüyor.
Yeşil-beyazlı futbolculardan kaptan Ömer Erdoğan, Trabzonspor'dan transfer olan Mustafa Keçeli, Mustafa Sarp, Romashenko ve Zuniga, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular sağlık kontrolleri sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladılar.
Bursaspor'un yeni transferlerinden Trabzonsporlu Mustafa Keçeli, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bursaspor büyük bir camia. Hedefleri olan bir takım. İyi bir kamp dönemi geçirirsek ligde iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum'' dedi.
''Bursaspor yeni sezonda başarılı olur mu'' sorusuna Keçeli, ''Başarı yapılan kadroya bağlı. Yabancı oyuncular takımların ligdeki yerini de belirliyor. 3 yabancı oyuncu alınmış. Lige iyi başlarsak hedefi yakalarız. Sivas örneğini gördük. Şehirde başarı için potansiyel var'' yanıtını verdi.
Keçeli, Yusuf Şimşek'in de Bursaspor'a transfer olduğunun anımsatılması üzerine, ''Onu herkes tanıyor; yetenekleri ortada; tecrübesi var. Bursaspor'a çok ciddi katkı sağlayacaktır'' yorumunu yaptı.
Kaptan Ömer Erdoğan da uzun bir tatilin ardından sağlık kontrolleriyle sezona start verdiklerini belirtti.
Kadronun çok ciddi anlamda değiştiğini ifade eden Ömer, ''Yönetim ve teknik heyet değişimin gerektiğine karar vermiş. Gerek görülmüş ve yapılmış. Bu konular bizi aşar'' dedi.
Ömer, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona iyi bir başlangıç yapmaları gerektiğini belirten Erdoğan, ''Şehrin bizden beklentisi büyük. Buna en iyi şekilde cevap vermeliyiz. Hedefi olan bir takım olacağız. Bu sene kesinlikle alt sıralarda stres yaşamak istemiyoruz. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum'' diye konuştu.
Kaptan olarak sorumluluğunun arttığının anımsatılması üzerine Ömer, ''Öncelikle takımda kaldığım için memnunum. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Yeni gelen arkadaşlara ve genç oyunculara yardımcı olarak, başarıları için çalışacağım. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçirir ve hedefe ulaşırız'' değerlendirmesinde bulundu.
Ömer, Trabzonspor'a transfer olan Egemen Korkmaz'ın kaptan olarak 16 numaralı formayı giydiği anımsatılarak, ''Sen de 16 numaralı formayı giymek ister misin?'' sorusuna, ''Bu formayı bana yakıştıranlar var. Ama bu formayı taraftarımızda istiyor. Bana bunun için bir teklif gelmedi. Yönetimden böyle bir teklif gelirse 16 numaralı formanın taraftarlara hediye edilmesini isteyeceğim'' diye yanıtladı.
Mustafa Sarp ise da yeni sezonun Bursaspor için hayırlı geçmesini dilediğini belirtti.
Kamp çalışmalarına 5 Temmuz Cumartesi günü başlayacaklarını hatırlatan tecrübeli orta saha oyuncusu, ''Şehrin ve taraftarın beklentisini biliyoruz. Kamp dönemleri futbolcular için en zor dönemlerdir. İyi bir hazırlık dönemi sonunda inşallah beklentilere cevap veren bir takım oluruz'' dedi.
ntvspor.net
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2822 kez okunmuştur.
|